Ko ste zunaj ali približno, bodisi v parku, na ulici ali drugem javnem mestu, bi si morali ogledati dan brez nevarnosti poškodb.

 

Podjetja so dolžna poskrbeti, da boste varni vsakič, ko vstopite v njihove prostore in javni organi, kot so sveti in lokalne oblasti, morajo poskrbeti za pravilno vzdrževanje javnih avtocest.

 

Če bi imeli nesrečo na javnem mestu, ste lahko upravičeni do odškodnine. Tudi če niste prepričani, kdo je odgovoren za vaše poškodbe, je vredno vzpostaviti stik – naši strokovni odvetniki za osebne poškodbe bodo raziskali vaš primer, da bi ugotovili, kdo je odgovoren, in ocenili, ali lahko vložite zahtevek.

 

Na tisoče strank smo pomagali dobiti odškodnino, ki si jo zaslužijo po nesrečah, vključno z:

  • Nesreče v supermarketih
  • Športne poškodbe  (vključno z nogometnimi , telovadnimi nesrečami  in poškodbami jahanja )
  • Pasji ugrizi
  • Otroške nesreče  (vključno s poškodbami v šoli )
  • Nesreče na območjih v lasti ali upravljanju  lokalnih svetov

Če vložite zahtevek za svojo nesrečo na javnem mestu, si lahko zagotovite odškodnino, s pomočjo katere boste dostopali do rehabilitacije in podpore, ki jo potrebujete za čim boljše okrevanje. Naši odvetniki za osebne poškodbe so dokazali takšne zahtevke in strankam v zadnjih dveh letih zagotovili več kot milijardo funtov odškodnine.

 

Zahtevo za nesrečo na javnem mestu lahko  vložite na podlagi stroškov brez dobitka *, kar pomeni, da tudi če vaš zahtevek ni uspešen, vam ne bo treba plačati nobenih pravnih stroškov. Ponujamo tudi brezplačno začetno posvetovanje, kjer se lahko pogovarjamo o vašem primeru in razpravljamo, kako bi vam lahko pomagali.